JAC BEKKEMA

Van achterstand tot succesverhaal

Vier jaar geleden besloot Jac zich om te scholen van fotograaf naar personal trainer.
Een radicale verandering, met een persoonlijk verhaal.
Jac heeft zelf te kampen gehad met ondergewicht, en langdurige problemen met hypermobiliteit. Hij had zichzelf afgeschreven als sporter, met de conclusie dat zijn lichaam er niet voor was gemaakt. Totdat er een sport op zijn pad kwam waar hij alles voor uit de kast trok om het toch te kunnen beoefenen.
Deze drive maakte het mogelijk doelen te halen, en om er volledig bovenop te komen; hij heeft aan den lijve ervaren hoe het is om met sport en training je mentaal en fysiek sterker te maken.
Hij wil nu niets liever dan deze ervaring inzetten om mensen te helpen op weg naar hun eigen doel.

Training geven betekent voor Jac niet alleen begeleiding tijdens de training, maar ook daar buiten. Mentale problemen kunnen je fysieke prestatie onderdrukken. Hij is als personal trainer persoonlijk betrokken, en biedt dan ook een luisterend oor als dat nodig is.

 

 

DAVID RUDOLF

Passie voor sport

David heeft zich altijd al veel met sport bezig gehouden. Zo heeft hij van zijn veertiende tot achttiende heeft hij Kyokushin karate beoefend, en toen hij op zijn achttiende voor het eerst in een sportschool kwam was hij meteen verkocht. De afgelopen zes jaar heeft hij ervaring opgedaan met diverse soorten krachttraining; van Classic Bodybuilding tot Calisthenics.

David heeft, na het behalen van zijn HBO diploma Human Technology, ervoor gekozen om van zijn passie zijn werk te maken. Hij heeft daarom begin 2016 zijn certificaten Fitnesstrainer A, B en Sport & Voeding behaald. Hij vindt het fantastisch om zijn kennis en ervaring te delen, en jou op weg te helpen naar een gezonde en actieve leefstijl.